Φόρμα Επικοινωνίας

* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.


Τοποθεσία

Σ’ ένα σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο 6500 τ.μ., η Εικονοτεχνική ΑΕ προσηλωμένη στο έργο της δημιουργίας βυζαντινών εικόνων, δημιουργεί και εκθέτει τα έργα της, προσφέροντας μία όαση υψηλής αισθητικής και δημιουργίας στα απομεινάρια της άλλοτε βιομηχανικής ζωής του Βοτανικού.

Οι άνετοι χώροι του κτιρίου της Εικονοτεχνικής ΑΕ καλωσορίζουν τον επισκέπτη σε μία εντυπωσιακή είσοδο, λουσμένη στο φως, εκθετήριο χώρο 2000 θεμάτων και σχεδίων από την πλούσια παραγωγή της. Στον ισόγειο χώρο των 1500 τ.μ., ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και να αφεθεί στην μαγεία που ασκεί η τέχνη της βυζαντινής αγιογραφίας στους λάτρεις της χριστιανικής θρησκείας και της τέχνης.

Στον επιβλητικό και συνάμα οικείο εκθεσιακό χώρο, ο επισκέπτης-αγοραστής μπορεί να απολαύσει την παραδοσιακή φιλοξενία από το προσωπικό της Εικονοτεχνικής ΑΕ, που θα τον ξεναγήσει στα δημιουργήματα και θα τον βοηθήσει να επιλέξει και να παραγγείλει το έργο βυζαντινής εικονογραφίας που επιθυμεί σε ποικιλία σχημάτων και διακοσμητικών μοτίβων, σε μικρή η μεγάλη ποσότητα.

Η πρόσβαση στον εκθεσιακό χώρο της Εικονοτεχνικής είναι εφικτή με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς:

Μετρό : Στάση Ελαιώνας
Γραμμή 3 Αγ.Μαρίνα – Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ : Στάση Παλιατζίδικα
Λεωφόρος Αθηνών, Α15 - Β15 - Γ16


Επικοινωνια

Πλοηγηση

Μετρό : Στάση Ελαιώνας,
Γραμμή 3 Αγ.Μαρίνα – Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ : Στάση Παλιατζίδικα,
Λεωφόρος Αθηνών, Α15 - Β15 - Γ16

Φορμα επικοινωνιας
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.


© Iconotechniki SA - All rights reserved.